Truall Ndërtimi20106342_1801586829891816_2634013633334966502_n

Në Shitje €5500000LEKE
 • dhoma
 • banjo
 • 500
*-TOKE  ME SIPERFAQE 500M2.*-ME DOKUMETA TE RREGULLTA.*-PRANE COLLAKUT TIRANE .*-CMIMI:5500000LEKE .*-PRANE LIQENIT TE FARKES.
732E11CA-6846-4774-B26A-C611F8002F50

Në Shitje €33euroM2
 • dhoma
 • banjo
 • 5500
*-ME HIPOTEKE*-SIPERFAQJA 5500 M2*-ADRESA : HAMALLAJ, DURRES*-POZICIONI : BUZE RRUGES KRYESORE*-SHUME E PERSHTATSHME PER BIZNESE INDUSTRIALE ,HOTEL ETJ
fallback-no-image-9177

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 500
-*MAGAZINE & TOKE NE SHITJE-*SIPERFAQJA : 500M2-*100M2 MAGAZINE & 30 M2 DYQAN-*DOKUMENTACION I RREGULLT-*CMIMI : 100000 EURO-* V
WhatsApp Image 2018-03-30 at 14.53.53 (1)

Në Shitje €75M2
 • dhoma
 • banjo
 • 6000M2
-*TOKE 6000 METER KATROR-*DOKUMENTACION I RREGULLT-*E PREKUR NGA DY RRUGE-*SHITET DHE E NDARE-*CMIMI : 75€  M2-*VENDNDODHJA : 1 K
21558023_1592921860758315_1443587880116977649_n

Në Shitje €38,000
 • dhoma
 • banjo
 • 350.49
*-SHITET TRUALL ME SIPERFAQE :350.49M2.*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.*- ME PAMJE NGA DETI.*- NE SARAND.
19732029_1528260243891144_8845961524887083315_n

Në Shitje €30M2
 • dhoma
 • banjo
 • 7000
*-SHITET TOKE ME SIPERFAQE :7000M2.*- NE GJIPE VLORE.*-BREZI I 2.*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.*-CMIMI:30EURO M2.
toka zvernec

Në Shitje €30M2
 • dhoma
 • banjo
 • 7160
*-SHITET TRUALL  ME SIPERFAQE: 7160M2.*-NE ZVERNEC VLORE.*-CMIMI:30 EURO M2.
download (1) (Copy)

Në Shitje €100M2
 • dhoma
 • banjo
 • 1000
*-SHITET TRUALL ME SIPERFAQE 1000M2.*-NE SAUK.*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.*-CMIMI:100EUROM2.*-NDERROHET DHE ME APARTAMENTE.
13872647_1189757267741445_5194353629127438696_n (Copy)

Në Shitje €80,000
 • dhoma
 • banjo
 • 1050
*-TRUALL NE SHITJE ME SIPERFAQE 1050M2.*- I RRETHUAR ME MUR GURI.*- NE PEZE HELMS.*-CMIMI:80.000EURO.
download (1) (Copy)

Në Shitje €22M2
 • dhoma
 • banjo
 • 8000
*-SHITET TOKE ME SIPERFQE 8000M2.*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.*
fallback-no-image-490

Në Shitje €57M2
 • dhoma
 • banjo
 • 10753
*-SHITET TRUALL ME SIPERFAQE 10753M2.*- ME HYRJE DIREKT NGA AUTOSTRADA.*-3500M TE HYRJES JANE SHTRUAR ME CAKULL  DHE KANALIZIMI.*-CMIMI:57EUROM2 .
fallback-no-image-194

Në Shitje €90M2
 • dhoma
 • banjo
 • 5600
*-SHITET TRUALL  ME SIPERFAQE 5600M2.*- ME  BALLE NE RRUGEN KRYESORE 40M.*-AKSESE DHE ME RRUGEN DYTESORE.*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.*-CMIMI:90EUROM2